Välkommen till oss i Vindeln!

2023 i November slog vi upp portarna till Qlip4you Vindeln!

Här hittar du både härliga frisörer, allt du behöver till ditt hår och en fin butik med både inredning, kläder, smycken och lite annat smått och gott. Kom gärna in och kika, passa på att ta en kaffe från vår fantastiska kaffemaskin medan du kollar vetja!

Vi har en god och familjär stämning och hit är alla välkomna, stora som små, ung som gammal!

Vi går så ofta vi kan på utbildningar och jobbar främst med ett hårvårdsmärke som heter Davines, både i färg och produkter. Vi är väldigt stolta över att få vara med i Davines-familjen, då de jobbar på ett hållbart och etiskt sätt för både planeten och människan medan de håller en otroligt hög kvalité på sina produkter.

Måndag 8.00 – 20.00

Tisdag 9.00 – 21.00

Onsdag 8.00 – 17.00

Torsdag 8.00 – 17.00

Fredag – 9.00 – 16.00

lör-sön stängt

Avikelser kan förekomma.

Här träffar du

Hej! Jag är 27 år gammal. Jag bor i en by som heter Hälsingsfors som ligger en bit utanför Vindeln. Här bor jag tillsammans med min sambo Jimmy, våran son Melker och en liten hund vid namn Texas.

Jag har tidigare jobbat som frisör i 8 år på en salong i Umeå och älskar mitt yrke! Kombinationen av att både klippa och färga och att få se folk bli glada är det som gör frisöryrket så roligt.

Jag har jobbat som frisör sedan 1988 och jag verkligen älskar mitt yrke. Alla fina kundmöten men framför allt att få skapa med färg och form.

Jag bor i Vindeln tillsammans med min man och våran hund. När jag inte spelar revy så är jag gärna i min trädgård och fixar, eller så kopplar jag av i stugan i Borgafjäll.

Jag blev färdigutbildad frisör 2013 och har jobbat som frisör sedan dess. Jag brinner för mitt yrke och älskar att göra människor fina i håret!

Jag bor i Vindeln tillsammans med min sambo och vår dotter. Mitt största fritidsintresse är djur och natur och mycket av min lediga tid spenderar jag på hundträning.

Jag tog studenten efter tre år på frisörlinjen 2019. Sen dess har jag jobbat på och tog mitt gesällbrev i början på 2022. Jag tycker att det är otroligt kul att få jobba med yrket jag alltid drömt om. Något jag brinner lite extra  för är långa hår och få jobba med frihandstekniker. Herrfrisyrer är också något som jag tycker är otroligt kul att klippa.

Jag och min sambo flyttade till hus i Vindeln för lite mer än två år sedan och sedan dess har vi utökat familjen med en liten bebis och två katter. På fritiden umgås jag mycket med vänner och min stora familj.

Jag är VD och ägare på Qlip4YOU, som jag startade 1993. Jag älskar mitt yrke och mötet med alla kunder. Som frisör får man vara konstnärlig och social, en oslagbar kombo!

Jag bor i vännäsby tillsammans med mina två söner. På fritiden så älskar jag att dansa och tillbringar mycket tid i stugan i Saxnäs.

Kontaktuppgifter

Vindeln – 0933-10007

Vännäsby – 0935-205 20

Umeå – 090-765 76 06

Följ oss på sociala medier

Skriv till oss