Välkommen till oss i Vännäsby!

Denna salongen är den första av tre. Ulrika startade Qlip4you 1993, som då hette ”Ulrikas klippstuga”, i sina föräldrars källare i Strand.

2008 byggde hon en ny salong på sin gård här i Vännäsby och blev Qlip4you!

2010 slogs dörrarna upp till salongen där vi håller till idag.

Vi har en god och familjär stämning och har ofta väldigt nära till skratt. Hit är alla välkomna, stora som små, gammal som ung!

Vi går så ofta vi kan på utbildningar och jobbar främst med ett hårvårdsmärke som heter Davines, både i färg och produkter. Vi är väldigt stolta över att få vara med i Davines-familjen, då de jobbar på ett hållbart och etiskt sätt för både planeten och människan medan de håller en otroligt hög kvalité på sina produkter.

2015 kom vår fotvårdare Anneli med i bilden och vi utökade vår behandlingsmeny med medicinsk fotvård.

Från den här salongen utgår vi även ifrån och klipper hår och fixar fötter på både Äldrecenter i Vännäsby och Älven i Vännäs.

Måndag 8.00 – 20.00

Tisdag 9.00 – 20.00

Onsdag 8.00 – 18.00

Torsdag 8.00 – 20.00

Fredag – 8.15 – 17.00

lör-sön stängt

Här träffar du

Jag gick ut min utbildning 2021 och har jobbat på Qlip4you sedan dess. Jag älskar att få skapa fram nya frisyrer och föreslå förändringar. Jag tycker att det är grymt roligt att få göra stora färgjobb.

Jag är en sprallig tjej som har många bollar i luften, på fritiden hänger jag mer än gärna i garaget och skruvar i mina folkracebilar inför kommande tävlingar. När jag inte är i garaget hänger jag gärna i stallet eller på en skoter i fjällen! Jag jobbar både i Vännäsby och på Tomtebo.

Jag har jobbat som frisör sedan 2010, och här på Qlip4you har jag jobbat sedan december 2011. Jag älskar att jobba med färg och form. Jag är alltid på när det gäller stora förändringar, men tycker minst lika mycket om att stå och väva folieslingor.

Jag bor i en villa i Vännäsby med min man, 2 barn, hund och katt. När jag är ledig åker jag gärna upp till vår fjällstuga för svampplock, skoterkörning och stugmys! Jag finns på salongen i Vännäsby.

Jag blev färdig som medicinsk fotvårdare år 2016 och har jobbat på Qlip4you sedan dess. Jag bor en bit utanför vännäsby med min man, två barn och en hund.

Till mig är du välkommen med alla dina problem gällande fötter eller om du bara vill bli ompysslad stund.

Och du, vet du om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig?

2015 började jag som frisör och jag älskar att jobba med hår och alla möten jag får uppleva!

Jag gillar att arbeta med färg på både korta och långa hår, jag brinner lite extra för löshår och stora förändringar.

Jag bor i  ett hus i Spöland med min sambo och 2 katter. På fritiden hänger jag gärna på gymmet, umgås med vänner och spenderar tid istallet. Jag åker så ofta jag kan upp till min familj i Tväråträsk. Jag jobbar både i Vännäsby och på Tomtebo.

Jag bor i Vännäsby med min sambo, 2 bonusbarn och 2 katter. Min lediga tid spenderar jag med familjen och med all form av träning.
Jag gjorde klart min utbildning 2022 och till mitt gesäll 2023.

Jag tycker att det är extra roligt med herrfrisyrer men tar mig an alla utmaningar som jag får!

Jag är VD och ägare på Qlip4YOU, som jag startade 1993.

Jag älskar mitt yrke och mötet med alla kunder. Som frisör får man vara konstnärlig och social, en oslagbar kombo!

Jag bor i vännäsby tillsammans med mina två söner. På fritiden så älskar jag att dansa och tillbringar mycket tid i stugan i Saxnäs.

Kontaktuppgifter

Vindeln – 0933-10007

Vännäsby – 0935-205 20

Umeå – 090-765 76 06

Följ oss på sociala medier

Skriv till oss