Från priser

För att få ett exakt pris behöver du gå in på bokningssidan och ta dig fram till det alternativ du vill göra samt den frisör du vill gå till. Vi hjälper dig mer än gärna över telefon. Prislistan nedan visar prisspannet mellan trainee 2 och mästare. Vår prissättning är baserad på de olika nivåer av frisörer vi har. Väljer du ”vem som helst” kommer du till den frisör som har tid när du önskar.

Mästare

Som mästare har man lång erfarenhet som frisör, utöver att ha gjort sitt gesällprov har frisören även genomgått mästarutbildning.

Gesäll

Efter avslutad utbildning och traineetid gör man gesällprovet och erhåller sitt gesällbrev. Som frisör med gesällbrev har man minst 2 års erfarenhet.

Trainee nivå 3

Som trainee är man färdig med sin utbildning, men jobbar för att få göra sitt gesällbrev. Under denna tid har man möjlighet att ta hjälp av en handledare om man känner att man behöver det. Som trainee har man även lite längre tid på sina behandlingar. Traineetiden är uppdelad i två delar, som nivå 3 börjar man närma sig sitt gesällprov.

Trainee nivå 2

Som trainee är man färdig med sin utbildning, men jobbar för att få göra sitt gesällbrev. Under denna tid har man möjlighet att ta hjälp av en handledare om man känner att man behöver det. Som trainee har man även lite längre tid på sig på sina behandlingar. Traineedelen är uppdelad i två delar, i nivå 2 har man nyligen avslutat sin utbildning.

Elev

Vi har elever som går så kallad företagsförlagd utbildning, det betyder att de gör hela utbildningen på plats på salongen. När de börjar ta emot kunder är det under handledning under hela behandlingen. Räkna med längre behandlingstid.

Dam – och herrklippning inkl. tvätt och styling, 45 min  – 600 kr

Dam- och herrklippning inkl. tvätt och styling (Om du har tjockt och mycket hår alt. om du vill göra en stor förändring), 60 min 790 kr

Dam- och herrklippning klassiskt kort (maskin sida o nacke), 30 min – 515 kr

SPA – klippning – 790 kr

Barnklippning 0-6 år / 7-12 år – 420/460 kr

När du vill ha mer än 1 färg, tex effekter i olika nyanser, folieslingor i hela håret eller balayage är det denna behandling du ska boka. Vill du ha ett kallt resultat på din balayage eller dina folieslingor bör du lägga till en nyansering på din behandling.

Kort hår fr – 1260kr

Mellanlångt hår fr – 1680kr

Långt hår fr –  2100kr

Nyansering i samband med färgning fr – 530kr

Kort hår – fr 1680 kr

Mellanlångt hår – fr 2100 kr

Långt hår – fr 2730 kr

Ring oss för konsultation och pris.

Tveka inte att ringa oss om du har några frågor!

(Vill du göra en avfärgning eller större förändring ber vi dig ringa oss och boka din tid.)

Kort hår – fr 1050 kr

Mellanlångt hår – fr 1260 kr

Långt hår – fr 1600 kr

Ögonfrans-, brynfärg och vaxning/plockning – 440 kr

Ögonfrans- och brynfärgning – 420 kr

Brynfärgning och plockning/vaxning av ögonbryn – 295 kr

Brynplockning/vaxning – 200 kr

Lash Lift inkl fransfärg  – 810 kr

Kontaktuppgifter

Vindeln – 0933-10007

Vännäsby – 0935-205 20

Umeå – 090-765 76 06

Följ oss på sociala medier

Skriv till oss