PERSONAL

Emma

Jag gick ut min utbildning 2021 och har jobbat på Qlip4you sedan dess. Jag älskar att få skapa fram nya frisyrer och föreslå förändringar. Jag tycker att det är grymt roligt att få göra stora färgjobb.

Jag är en sprallig tjej som har många bollar i luften, på fritiden hänger jag mer än gärna i garaget och skruvar i mina folkracebilar inför kommande tävlingar. När jag inte är i garaget hänger jag gärna i stallet eller på en skoter i fjällen! Jag jobbar både i Vännäsby och på Tomtebo.

 

 

Rebecca Tykosson 

 Jag har jobbat som frisör sedan 2010, och här på Qlip4you har jag jobbat sedan december 2011. Jag älskar att jobba med färg och form. Jag är alltid på när det gäller stora förändringar, men tycker minst lika mycket om att stå och väva folieslingor. 

Jag bor i en villa i Vännäsby med min man, 2 barn, hund och katt. När jag är ledig åker jag gärna upp till vår fjällstuga för svampplock, skoterkörning och stugmys! Jag finns på salongen i Vännäsby.

Anneli Sjögren

Jag har jobbat med fotvård sedan 2016. Jag tycker att mitt yrke är väldigt roligt och lärorikt.

Jag bor med min man och våra 2 barn i ett hus strax utanför Vännäsby. Jag håller mest till på salongen i Vännäsby.

 

 

Miriam Abrahamsson

Jag har jobbat som frisör sedan 2018, jag brinner för att göra snygga korta frisyrer och stora förändringar med både färg och form. Jag tar på mig alla utmaningar jag får!

Som person är jag väldigt glad och älskar mötet med olika människor.

Jag bor tillsammans med min sambo, vår hund och katt. På fritiden är jag gärna ute och rör på mig, jag tycker och att träna, sjunga och att umgås med nära och kära. Jag jobbar både i Vännäsby och på Tomtebo.

Sofia Halvardsson

2015 började jag som frisör och jag älskar att jobba med hår och alla möten jag får uppleva! 

Jag gillar att arbeta med färg på både korta och långa hår, jag brinner lite extra för löshår och stora förändringar. 

Jag bor i  ett hus i Spöland med min sambo och 2 katter. På fritiden hänger jag gärna på gymmet, umgås med vänner och spenderar tid istallet. Jag åker så ofta jag kan upp till min familj i Tväråträsk. Jag jobbar både i Vännäsby och på Tomtebo.

 

Sheila

Jag har jobbat som sedan 2004 och har en bred kunskap i yrket så inga utmaningar är för tuffa. Under de senaste åren har jag jobbat som modersmålslärare och numera kombinerar jag det med frisöryrket.

Förutom det kreativa så älskar jag nya möten och den sociala biten som vårt yrke har.
Jag bor i Umeå med min sambo och våra två söner. Jag kommer ursprungligen från Bosnien och har en lägenhet i Kroatien dit vi åker så ofta vi kan!

Sandra

Jag avslutade min frisörutbildning våren -22 och gör nu mina traineetimmar här. Yrket är helt fantastiskt och jag tar mig an alla utmaningar jag kan få för att utvecklas som frisör.

När det finns tid över så väljer jag gärna att vara ute i naturen, rida och träna. Mig finner ni på både salongen i Vännäsby och på Tomtebo!

Julia

Jag älskar att jobba med människor och trivs fantastiskt bra som frisör, som jag har gjort sedan 2020 jag gillar att göra både klippningar och olika färgningar!

Jag bor i Umeå tillsammans med min sambo och hund, på helgerna åker jag gärna hem till fjällen.

Ni hittar mig mest på Tomtebosalongen.

Ulrika Ericsson

Jag är VD och ägare på Qlip4YOU, som jag startade 1993. 

Jag älskar mitt yrke och mötet med alla kunder. Som frisör får man vara konstnärlig och social, en oslagbar kombo! 

Jag bor i vännäsby tillsammans med mina två söner. På fritiden så älskar jag att dansa och tillbringar mycket tid i stugan i Saxnäs.