PERSONAL

Emma Hjalmarsson Wahlström

Jag har över 10år i branschen och känner varje dag hur jag älskar mitt val av jobb, passionen för mitt yrke stärks varje dag. 

Utöver mitt jobb, så älskar jag att vara med min familj och två hundar. När det finns tid över är jag på gymmet, ute i naturen på långa promenader och äter god mat.

 

 

Rebecca Tykosson 

Jag har jobbat som frisör i 10år och älskar att jobba med färg och form. Jag är alltid på när det gäller stora förändringar, men tycker minst lika mycket om att stå och väva folieslingor. 

Jag bor i en vila i Vännäsby med min man, 2 barn, hund och katt. Då jag är ledig åker jag gärna upp till vår fjällstuga för svampplock, skoterkörning och stugmys! 

Anneli Sjögren

Jag har 5 års erfarenhet av fotvårdsyrket och tycker att mitt yrke är väldigt roligt och lärorikt! 

Jag bor med min man och våra 2 barn i ett hus strax utanför Vännäsby.

 

 

Miriam Abrahamsson

 Jag brinner för att göra snygga korta frisyrer och stora förändringar med färg och form. 

Jag är väldigt glad av mig och älskar att träffa människor. På fritiden tycker jag om att träna, sjunga och umgås med vänner. 

Sofia Halvardsson

Jag har 5 års erfarenhet i branschen. Jag älskar att jobba med hår och alla möten jag får uppleva! 

Jag gillar att arbeta med färg på både korta och långa hår, jag brinner lite extra för löshår och stora förändringar. 

Jag bor i  ett hus i Spöland med min sambo och katt. På fritiden tränar jag gärna, umgås med vänner och köra skoter. Jag åker så ofta jag kan upp till min familj i Tväråträsk. 

 

Tina Fors

Jag gjorde min fotvårdsutbildning på Axelsons i Stockholm 2005. Jag bor mellan Vännäs och Bjurholm med min sambo och ett gäng barn. 

När jag är ledig spenderar jag gärna min tid i fjällen, i husvagnen vid havet eller en resa till värmen med familj och vänner. 

Ulrika Ericsson

Jag är VD och ägare på Qlip4YOU, som jag startade 1993. 

Jag älskar mitt yrke och mötet med alla kunder. Som frisör får man vara konstnärlig och social, en oslagbar kombo! 

Jag bor i vännäsby tillsammans med mina två söner. På fritiden så älskar jag att dansa och tillbringar mycket tid i stugan i Saxnäs.